Home 150 Recepty 150 Vymazlený Ruský Boršč – recept

Vymazlený Ruský Boršč – recept

 

Vymazlený Ruský Boršč
Yields 6
Opravdu vymazlený Ruský boršč z velmi vydatného masového vývaru, plný zeleniny, červené řepy. Podává se s kysanou smetanou.
Write a review
Print
Prep Time
25 min
Cook Time
1 hr 15 min
Total Time
1 hr 40 min
Prep Time
25 min
Cook Time
1 hr 15 min
Total Time
1 hr 40 min
Ingredients
  1. 250 g hovězí kližky
  2. 250 g hovězího předního s kostí
  3. 250 g vepřové plece
  4. 5 kuliček nového koření
  5. 10 kuliček pepře
  6. 5 lístků bobkového listu
  7. 1 cibule
  8. 50 g mrkve
  9. 50 g celeru
  10. 50 g petržele
  11. 150 g hlávkového zelí
  12. 1 velká brambora
  13. 2 ks vařené červené řepy
  14. 400 g krájených rajčat (1 konzerva)
  15. 100 g slaniny
  16. 2 PL sladké mleté papriky
  17. 1 citron (nebo vinný ocet)
  18. 1 kysaná smetana
  19. sůl
  20. pepř
Instructions
  1. Maso zalijeme dostatečným množstvím studené vody, cca 2,5 l, přidáme koření, osolíme a přivedeme k varu, plamen zmírníme na minimum a necháme táhnout (mírně pobublávat) asi dvě hodiny. Během varu sbíráme z hladiny polévky vzniklou pěnu.
  2. Špek a zeleninu nakrájíme na kostičky.
  3. Špek orestujeme, jakmile pustí tuk, přidáme zeleninu, orestujeme, přidáme konzervu krájených rajčat i se šťávou, ochutíme mletou paprikou a zarestujeme.
  4. Z vývaru vyjmeme vařené maso, které nakrájíme na kostičky a vrátíme do vývaru společně se zeleninou a vařenou, na kostičky pokrájenou červenou řepou, společně provaříme asi 15 minut, dochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou nebo trochou octa.
  5. Boršč podáváme s kysanou smetanou.
společenský IN MAGAZÍN http://in-magazin.cz/

Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 160 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářu

Hodnocení

redakce

Vaše hodnocení: 3.98 ( 2 hodnocení)
99