autovýbava
Zdroj: Tanasan Sungkaew / Shutterstock.com

Když si koupíte nové nebo ojeté auto, jistě přemýšlíte o tom, čím si ho vylepšit. Ne vždy totiž platí, že sériové auto přímo z výroby má vše, co chcete a potřebujete. Někdy je vhodné investovat další peníze a vůz si vylepšit. A nemusí to být nijak velká suma. Právě naopak.

Pořiďte potahy

Prvním tipem, který pro vás máme, jsou potahy. Mnozí budou namítat, že když je ve voze klasické čalounění, je investice do potahů zbytečná. Tak tomu ale být nemusí. Když se rozhodnete vybrat potahy do auta, bude to mít hned několik výhod. Společně se podíváme na to, jaké jsou ty hlavní. Rozhodně nesmíme opomenout zmínit:

  • Zlepšení vzhledu vozu
  • Snadnější udržení čistoty
  • Ochrana stávajícího čalounění

Vylepšete okna

Většina vozů už má dnes klimatizaci. Ne vždy ale funguje spolehlivě, nehledě na to, že v mnoha případech na ni lidé nejsou zvyklí a tak jim může způsobovat zdravotní problémy. A proto volí řešení v podobě otevřených okének. Pokud to preferujete také a vadí vám hluk a rychlý proud vzduchu, dá se tomu celkem jednoduše a rychle zabránit. Stačí si koupit ofuky oken. Po snadné instalaci na jednotlivá okna už se nemusíte bát problémů, které větrání touto metodou způsobuje.

Vsaďte na gumu

Podívejte se ještě na další doplňky, taktéž v podstatě za pár korun, kterými můžete svůj automobil také zajímavě vylepšit. Máme na mysli buď gumové rohože, nebo různé vany do kufru. Pokud si nechcete svůj automobil nijak ušpinit, tak není nic jednoduššího, než tyto doplňky. Hodí se nejenom v zimních dnech, ale i po celý rok. A když začne být tento doplněk až příliš špinavý, tak ho stačí vyndat a opláchnout proudem vody. Je to jednodušší, než si myslíte. Při výběru samozřejmě doporučujeme znát specifikace vašeho vozu, jelikož jedině tak máte jistotu, že se vám povede pořídit správný rozměr jak rohoží, tak van do zavazadlového prostoru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno