hlídání dětí

Kam s dětmi, to je otázka, která zejména nyní o prázdninách, dělá těžkou hlavu pracujícím rodičům. Mateřské školky fungují jen v omezeném režimu, turnusové tábory a příměstské táborové programy dokážou vykrýt jen část z osmi týdnů školního volna a pro toho, kdo nemá po ruce babičku, může nastat opravdový problém. Kam s ratolestmi? Kdo se o ně postará?

Těžkost, s níž se rok co rok musí nějakým způsobem vyrovnat tisíce rodičů, stát nikterak neřeší. Mateřské školky mají nárok až na 6 týdnů volna, což je pro pracující matky obrovský výpadek v zajetém režimu a nepodaří se ho vykrýt ani střídavou dovolenou obou rodičů, pobytem u tetiček, kamarádek nebo v rámci sousedské výpomoci. Vyjít vstříc matkám obvykle nemohou ani zaměstnavatelé, protože na dva měsíce prázdnin jednoduše nemají za nepracujícího zaměstnance náhradu, a tak mnoho rodin stojí před nepříjemnou křižovatkou v rozhodování – zůstat v pozici ženy v domácnosti a starat se o děti na full time nebo požádat o pomoc profesionální chůvy?

Profi hlídačka

Málokterá rodina si může dovolit žít pouze z jednoho příjmu, a tak musí do zaměstnání i maminky. Na pořadu dne je hlídání dětí. Zajistit po dobu nepřítomnosti rodičů svým dětem profesionální chůvu je optimálním řešením pro všechny rodiny. Přestože je každá rodina jiná a má své specifické požadavky, agentura, která chůvy a hlídačky sdružuje, respektuje každou osobnost i způsob výchovy. Vybrat chůvu, jež si s vašimi dětmi padne do oka, a budou si vyhovovat ve všech směrech, pomůže projekt jeden den hlídání na zkoušku zdarma.

hlídání dětí

Pravidelné i jednorázové služby

Spolupráci lze objednat jednorázově nebo dlouhodobě. Chůvy na hlídání dětí procházejí pečlivým výběrovým řízením, předkládají doklady o potřebné kvalifikaci, jejíž součástí jsou i psychologické testy. Je-li libo, je možné je střídat nebo si rezervovat pouze jednu jedinou, která bude vaší rodině plně k dispozici.

Výběr vhodné chůvy spočívá v profilu, který je generován na základě rodiči zaslaného dotazníku. Pakliže chůva formálně splní zadané požadavky, dojde k osobnímu setkání a na jeden den je žena v rámci zkušebního hlídání rodině k dispozici bez nároku na gáži. Finální personální výběr se odvíjí od pocitu a přání rodičů, kteří mají možnost chůvu nepozorovaně zhlédnout při práci s dítětem. Ceny za hlídání začínají na hodnotě 150 Kč/hod. Za příplatek je možné dohodnout hlídání v noci, v cizím jazyce nebo o svátcích a víkendech.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno